torstai 27. joulukuuta 2012

Tavoitteita vuodelle 2013

Blogin ensimmäinen vuosi ja sijoitusvuosi 2012 alkavat olla takanapäin. Ensi vuodelle olen asettanut sekä sijoitustoiminnalle, että blogille joitain uusia tavoitteita. Kuten blogin alkuvaiheessa ounastelin, sijoitettava pääomani on saamassa kertalisäyksen. Tosin lisäys on tulossa vasta alkuvuodesta 2013 kuluvan vuoden lopun sijaan, mutta samalla se näyttäisi iloiseksi yllätykseksi osuvan haarukan ylälaitaan. Tämän johdosta päivitän myös tavoitteeni pääoman kasvun suhteen.

Uusi päivitetty tavoite vuoden 2013 loppuun on 208 857 €, joka tulee inflaation myötä kasvamaan edelleen. Uuden pääoman myötä miljoona on kasassa vuonna 2030, mikäli tuotto- ja lisäsijoitustavoitteeni toteutuvat.

Blogin osalta minulla on tarkoitus siirtyä vuosineljänneksittäin tapahtuvaan, mutta aikaisempaa yksityiskohtaisempaan salkun seurantaan sijoituskohdetasolla. Tarkoitukseni on käydä läpi sijoituskohtainen tuotto ja myös etsiä ajureita tuoton taustalta. Viimeinen nykyisen kaltainen katsaus ilmestyy vuodenvaihteen jälkeen ja ensimmäinen laajempi katsaus ensimmäisen vuosineljänneksen päätyttyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti