torstai 18. syyskuuta 2014

300 000€ kasassa!

Tänään salkussa tapahtui uuden rajapyykin ohitus ja 300 000€ kokonaisarvo ohittui salkussa. Tämä on itselleni henkisesti merkittävä pykälä ja antaa uskoa lopullisen tavoitteen täyttymiseen. Edellinen tasaluku ylittyi helmikuussa 2013 eli reilu puolitoista vuotta sitten. 100 000€ rajapyykki ohittui loppuvuodesta 2011.

400 000€ rajapyykki ylittyisi sijoitusten tuottotavoitteen täyttyessä 3 vuoden kuluttua, mutta markkinoiden heilunta voi ajanjaksoa muuttaa reilusti suuntaan kuin toiseenkin. Seuraavaa tasalukua odotellessa.

5 kommenttia:

 1. Hei,

  todella hieno saavutus, onnittelut siitä! Itsellä vielä hiukan matka, nyt ollaan siinä 40 000€ hujakoilla =D

  VastaaPoista
 2. Kiitos. Sieltä se ajan kanssa itse kunkin salkku kasvaa, kun pääomaa malttaa lisätä ja aika kerryttää tuottoa.

  VastaaPoista
 3. Voi olla että tuli pieni takapakki kiinnostavaa nähdä seuraava raportti nyt kun on kunnon laskumenossa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lunta on tullut sisään ovista ja ikkunoista. Noin 5% on salkku miinuksella viimeisen 2 viikon ajalta eli euroina tuollaiset 15 500€ on tullut turpaan. Palaan asiaan tarkemmin kuun vaihtuessa. Sijoittamiseen kuuluvat niin ylä- kuin alamäetkin, joten tällainen oli odotettavissa ennemmin tai myöhemmin. Jo pidempään on markkinoilla ollut isompaa negatiivista kehitystä odotettavissa, mutta ajoittaminen on tunnetusti melkoisen vaikeaa.

   Poista
  2. Lasku näemmä taittui tältä erää ja 300 000€ yläpuolelle jäi salkku myös lokakuun lopuksi. Sen verran niukasti tuon päällä ollaan, että alittuminen on hyvinkin mahdollista jo kuluvan kuun aikana.

   Poista