keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Marraskuu 4,7% plussalle, jälleen ATH

Kuukaudesta muodostui sijoitusrintamalla erinomainen. Salkku tuotti kokonaisuutena 4,7% ja tämän myötä lopullinen tavoite tuli peräti 6kk aiempaa lähemmäksi. Euroina tämä tarkoittaa salkun osalta yli 20 000€ kuukausinousua, joka itselleni on melkoisen iloinen yllätys. Varsinkin suorat osakesijoitukset nousivat melkoisesti, mutta kaikki salkun osa-alueet olivat tässä kuussa plussalla. Pari samanlaista kuukautta ja uusi satatuhatluku olisi täällä, mutta tällaista tuottoa ei tulevilta kuukausilta uskalla odottaa. Mielenkiinnolla odotan mitä loppuvuosi markkinoilla tuo tullessaan ja miten reilun kuukauden päästä uusi sijoitusvuosi alkaa.

4 kommenttia:

 1. Hei, löysin tänään blogisi ja huomasin että meidän tavoitteet ja keinot vaikuttavat varsin samanlaisilta. Jään seuraamaan salkkusi kehittymistä ja eläköitymistä :)

  Oletko tosiaan jo kerryttänyt omaisuutesi 458 853e, ja tarkoitat todellakin sitä että olet saavuttanut vuodelle 2020 asetetun tavoitteen 4 vuotta etuajassa? WOW !
  Terkuin www.omatrahani.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen tavoitteen alunperin asettanut 1000e/kk lisäsijoituksen ja 7% vuosituoton mukaan ja ilokseni sekä säästämiskykyni että markkinoiden kehitys ovat tämän ylittäneet ja sen myötä olen reilusti edellä alkuperäistä tavoitetahtia. Matkaan kuuluu kuitenkin niin ylä- kuin alamäkiä, joten eiköhän jossain kohtaa vielä tuosta tuottoasteesta ainakin alle jääädä.

   Pitää sinunkin blogiisi tutustua.

   Poista
 2. Kun on noin iso salkku niin muutaman prosentin liikkeetkin ovat kymmeniä tuhansia =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se on ja tämän vuoksi myös euromääräisesti isoihin laskuihin on oltava henkisesti valmis.

   Poista